ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία CH. ALEXANDROU TRADING LTD ιδρύθηκε 2001 και δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών και εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού, προμηθεύοντας στην αγορά και απλές και καινοτόμες λύσεις σε συνεργεία καθαρισμού, μαζική εστίαση, ξενοδοχειακές μονάδες, κλινικές, βιομηχανίες πλυντηρίων ιματισμού, βιομηχανίες τροφίμων κ.α. καθώς επίσης και σε εμπόρους.

Τα προϊόντα της CH. ALEXANDROU TRADING LTD συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα, τηρώντας πάντα τις αυστηρές προδιαγραφές στις διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης προϊόντων ISO:EN 9001:2015
Επιπλέον, οι εταιρείες που εκπροσωπεί διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα  πιστοποιητικά.

Η CH.ALEXANDROU TRADING LTD φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, εμπλουτίζοντας συνέχεια τη γκάμα της.

Επιπλέον, με τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου και των καναλιών διανομής των προϊόντων σε ολόκληρη την κυπρο, προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό δίνει σε όλους τους πελάτες ολοκληρωμένες, ποιοτικές, οικονομικές λύσεις καθαρισμού, τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας και after sales service.